Faste poster i Vilsbøl Plantage

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Har du lyst til en anderledes tur i skoven, hvor gevinsten er  sund og sjov motion?

Vil du gerne have en udfordring undervejs?  –  Så prøv om du kan finde posterne i Vilsbøl Plantage. De ser ud som på billedet nedenfor.

“Find vej i…” er en forenklet udgave af orientering, en slags skattejagt, der bringer dig rundt i skoven til områder, hvor du sikkert ikke har været før.

Bag “Find vej i” projektet står Dansk Orienterings-Forbund. Det er støttet af Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idræts-Forbund.

Du kan læse meget mere om Find vej i – projektet ved at klikke på find vej i…. logoet øverst på siden. Se også Folder – Find vej i Vilsbøl Plantage

Nedenfor kan du hente nogle forslag til baner af forskellig sværhedsgrad. Der er lette, hvor posterne er placeret på eller meget tæt ved stierne. Du finder også mellemsvære baner samt svære baner for de mere øvede. Du kan også hente et blankt kort samt et kort med alle poster. Ved hjælp af disse kan du lave din helt egen bane, før du tager i skoven.

Desuden kan du hente en oversigt over definitionerne (postbeskrivelser med en mere præcis angivelse af hvor posten står indenfor cirklen på kortet) samt klippemønstre på de klippetænger, der er placeret ved posterne. På den måde kan du kontrollere, om du nu også har været ved den korrekte post.

Der er start to steder. Start 1 er fra P-pladsen ved skovlegepladsen (Klitmøllervej). Start 2 er fra P-pladsen til stranden ved Nors Sø (Agerholmvej).

Bemærk at banelængderne er i fugleflugtslinje. I praksis bliver turen derfor noget længere – afhængigt af hvilken vej du vælger at gå/løbe.

Start 1 Let 3,2 km

Start 1 Let 7,1 km

Start 1 Mellemsvær 4,6 km

Start 1 Mellemsvær 6,9 km

Start 1 svær 4,6 km

Start 1 Svær 6,9 km

Start 2 Let 3,5 km

Start 2 Let 6,8 km

Start 2 Mellemsvær 4,4

Start 2 Mellemsvær 7,0 km

Start 2 Svær 4,4 km

Start 2 Svær 7,0 km

Start 1 Alle poster

Start 2 Alle poster

Definitioner

Klippemønstre på klippetænger

God tur i skoven!