Nye retningslinjer for o-konkurrencer i genåbningsperioden

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Nye retningslinjer for o-konkurrencer i genåbningsperioden

Fra DOF’s hjemmeside:

“Myndighedernes beslutninger vedrørende fase 3 af den gradvise genåbning af Danmark gør det nu muligt igen at gennemføre orienteringskonkurrencer, dog ikke uden en række ændringer i forhold til den måde, vores stævner hidtil har været afviklet på.

Stævne- og Reglementsudvalget har siden offentliggørelsen af fase 3 arbejdet intensivt med at udarbejde et sæt retningslinjer og guidelines til stævnearrangører, der efter SRU’s opfattelse overholder myndighedernes retningslinjer. Du kan finde retningslinjerne her.”

Bemærk at retningslinjerne endnu ikke er godkendt af myndighederne. Klubberne skal indtil godkendelse forelægger have godkendelse af de lokale myndigheder (politiet).