Træningsløb uge 35

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Træningsløb uge 35

Den 27. august er der tirsdagstræning kl. 18.00 i Vandet Plantage. Kristian vil komme med et træningsforslag baseret på lørdagens løb. Der er startsted på grusvejen mellem Vandetvej og Hjardalvej.

Lørdag den 31. august kl. 10.00 – 12.00 (bemærk tidspunktet) kan man prøve O-løb
for hele familien. Det foregår i Vilsbøl plantage ved skovlegepladsen, der er afmærkning fra Klitmøllervej (57.022637, 8.564272). I finder os ved bålhytten på legepladsen, hvor man også har mulighed for at bage snobrød enten før eller efter turen rundt i skoven.

Vi håber I har lyst til at komme og være med til en rigtig hyggelig dag i skoven, hvor der skal findes poster rundt om i skoven, og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe jer med at komme i gang med orienteringsløb 🙂

Der vil være 2 lette baner på hhv. 2,5 og 3,8 km hvor man kan gå, løbe eller køre i klapvogn.
Der vil også være en sprintbane i umiddelbar nærhed af skovlegepladsen – har kan man få taget tid, og se hvor hurtig man er til at stemple alle posterne.

Der er alm træningsløb samme tid og sted for Nordvest OK’s medlemmer og andre interesserede. Lene og Jens har også lavet 3 svære baner på hhv. 3.0, 4.5 og 5.4 km. Nogle ville nok kalde den korte bane “mellemsvær”. Der skulle derfor være baner for alle. De svære baner lægges på O-Track.

Alle er velkomne!