Hyggelig dag ved NJ Stafet

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Hyggelig dag ved NJ Stafet

Igen i år blev det en meget hyggelig dag ved Nordjysk Stafet. Selvom alle hold gjorde deres bedste, lykkedes det ikke for Nordvest OK at vinde et mesterskab. Der var gode baner med mange poster og farsta-gaflinger. Det var derfor en dårlig idé, hvis man valgte at løbe efter en anden løber på samme bane, da man aldrig vidste, hvornår der var forskellige poster. Der skulle være fuld fokus på egen bane.

Efter løbet blev der ivrigt diskuteret valgvej og bom – nogle større end andre!

Da sidste Nordvest OK løber kom i mål, var der hygge ved bordene med dejlig pålægskagemand og dejlig kage fra Lene. Regnen holdt sig væk, så det blev lige som det helst skal være ved en stafet. Stafet kan absolut anbefales, så mon ikke vi kan stille med endnu flere hold næste år.