Flotte resultater ved Påskeløbet

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Flotte resultater ved Påskeløbet

Årets Påskeløb er overstået. Det blev 3 meget hårde løb med ualmindelig meget mudder, både i skovene og på stævnepladsen. Som om dette ikke var hårdt nok at løbe i, var skovene også meget kuperede. Særligt de sidste 2 dage, med 5 meter kurver, trak tænder ud på deltagerne. Vi er sikkert mange, der bare skal restituere resten af Påsken.

Ellers var det som sædvanligt meget hyggeligt og dejligt at møde klubkammerater fra nær og fjern igen. Der var traditionen tro dejlige cookies og kage fra Lise og Lone til løberne. Mange tak for det til jer begge.

Alle ydede en flot indsats blot ved at gennemføre løbene, men nogle resultater var flottere end andre. Du må selv kigge klubresultaterne igennem (der er meget at holde styr på). Her skal blot nævnes dem der kom på skamlen efter de 3 dages samlede resultater.

Elisabeth blev nr. 1 i D21C. Mette blev nr. 1 i D55. Malthe blev nr. 1 i H12B og Kasper blev nr. 2 i H14B. Tillykke til jer alle med de meget flotte resultater. Vi ses forhåbentlig igen til Påskeløb 2025.

Påskeløb 2024