Kun få til vintertræning i Tved

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Kun få til vintertræning i Tved

Der var kun 9 til vintertræningsløbet lørdag eftermiddag i Tved Plantage. Lone og Ole var banelæggere, og de var på forhånd klar over, at flere ikke kunne komme, men 9 var godt nok ikke mange. Forhåbentlig kommer der snart flere til træningsløbene, gerne allerede til sidste vintertræningsløb lørdag den 24. februar i Eshøj.

De fremmødte var alle i dejligt humør, både før og efter løbet. Der var 4 baner og heldigvis var der trods alt deltagere på alle baner. Det var denne gang ikke vinterligt vejr, men ingen nedbør, fuld sol og efter årstiden mild temperatur. Efter løbet var der hyggesnak til kaffe og dejlig kage fra Lone.

Løbet er på O-Track og bane 3 på 3,8 km er på UsynligO.