Vintertræningsløb lørdag den 3. februar

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Vintertræningsløb lørdag den 3. februar

På lørdag den 3. februar kl. 13.00 er der igen vintertræningsløb med få poster i skoven. Det er denne gang i Tved Plantage. Lone og Ole er banelæggere, og de har 4 baner parat. De 3 længste er svære baner på henholdsvis 5,7 – 4,9 – 3,8 km. Den korte på 3,1 km er mellemsvær til svær.

Der er start fra P-pladsen ved Tved Kirke gps 57.05260, 8.67885 og afmærkning på Hanstholmvej. Løbet er på O-Track.

Der fældes i øjeblikket i Tved. Større ny-fældede områder er tegnet som forbudt område (der må dog godt løbes i områderne, men det er nok ikke en fordel). Nogle steder kan der ligge ny-fældede nåletræer på stier. Fældninger er opdateret på kortet dags dato, men der kører stadig skovmaskiner i løbsområdet.

Alle baner er forsøgt lavet, således at de er mindst muligt påvirket af fældningerne.