Super sæsonafslutning

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Super sæsonafslutning

Det blev en rigtig god sæsonafslutning søndag i Vilsbøl. Først blev der løbet pointløb i 1 time arrangeret af Susanne og Torben. Det var en stor succes. Der var 35 poster i skoven, som gav forskellige point, og det gjaldt om at få så mange point inden for præcis 1 time. Herefter gav det strafpoint for hvert minut tiden blev overskredet. Der var dog ekstra point, hvis man fandt en nissehat som var placeret på nogle af poststativerne. Suveræn vinder blev Jens Edsen. Han nåede samtlige 35 poster og overskred kun tiden med knap 4 minutter. Virkelig flot præstation. Du kan se resultatet af løbet nederst.

Efter løbet var der æbleskiver og gløgg. Lige hvad man trængte til efter strabadserne i skoven. Herefter blev årets klubmestre kåret – tillykke til alle. Du kan se billeder herfra i næste nummer af klubbladet Opfanget. Der var også en pokal til Ole for NOU’s lederpris 2023. Tillykke til ham. Mange tak siger han.

Første vintertræningsløb afvikles lørdag den 6. januar kl. 13.00 i Vilsbøl Plantage. Mere om dette senere.

Resultater Nisseløb