Hold dig i form med UsynligO

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Hold dig i form med UsynligO

Årets sidste o-løb i Nordvest OK er jo søndag den 10. december kl. 13.00, hvor det gælder jule-pointløb & afslutning i Vilsbøl Plantage. Mere om dette senere.

I den mellemliggende periode er UsynligO en rigtig god løsning til at holde formen ved lige. Der er i dag lagt 2 “nye” baner op. Det er en svær bane på 3,4 km og en mellemsvær bane på 3,5 km i Bøgsted Rende. Det er baner fra et tidligere klubmesterskabsløb, hvor Henrik og Steffen var banelæggere.

De to baner er til rådighed fra den 13-11-2023 til den 27-11-2023, hvorefter de automatisk bliver slettet. Om ca. 14 dage vil der blive lagt endnu et par baner op.

Bemærk at der stadig ligger andre baner på UsynligO, så der er rigelig mulighed for at få styret sin lyst. Hvis nogen har spørgsmål vedr. UsynligO står der noget i seneste nummer af Opfanget. I er også velkommen til at henvende jer til Ole (40731713).