5. afd. af KM i Nystrup

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

5. afd. af KM i Nystrup

Lørdag blev 5. og næstsidste afdeling af klubmesterskabet afviklet i Nystrup Plantage. Der var 30 på startlisten. Det endte dog med 25, da der kom en del afbud fra et hold sjællændere. De der mødte op fik en god tur i skoven med udfordrende baner fra Annette og Bjarne. Det gjaldt om at se godt efter på kortet, ellers kunne man ende i noget tæt bevoksning. Det var der en del der gjorde. Efter løbet var der eftersnak og dejlig drømmekage fra Annette. Så snart resultaterne er klar, kommer de her på hjemmesiden. De samlede resultater vil formentlig vise, at der allerede nu, i nogle klasser, er fundet en klubmester.

Næste weekend gælder det 3. Divisionsmatch i Barrit Sønderskov. Husk seneste tilmelding er i morgen søndag den 17-09-2023.