23 til træningsløb

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

23 til træningsløb

23 mødte frem til træningsløbet torsdag kl. 17.30 i Nystrup Plantage. Det var et absolut godkendt antal sådan en torsdag sen eftermiddag. Måske skulle vi prøve dette lidt oftere. Mette og Jens var dagens banelæggere. De havde lavet et spændende og godt løb med temaet perlekædeløb. Der var indtegnet mange poster på kortet, men ikke alle var udsat i terrænet. Løberne ved ikke på forhånd hvilke poster der er udsat, og bliver derfor nødt til at løbe til dem alle. Dette træner løberens tillid til egen orienteringsevne. Efter løbet skulle man derfor kunne redegøre for hvor posterne var udsat og hvor der ikke var nogen. Det var sjovt og lærerigt.

Næste træningsløb er lørdag den 4. juni kl. 13.00 i Tvorup Nord. Her er temaet kort / lang orientering.