Træningsløb i Stenbjerg

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Træningsløb i Stenbjerg

Lørdag var der træningsløb i Stenbjerg. Dagens banelæggere var Hans og Jens. Der kunne vælges mellem 3 svære baner og en let/børnebane. Løbet blev også afviklet som et Coronaløb, hvilket jo i disse tider vil sige, at posterne er sat ud fra fredag formiddag til mandag, hvor de nedtages. Du kan altså stadig nå at løbe en bane. Lørdag løb ca. 20 personer. Flere har meddelt, at de løber på andre tidspunkter, så dette koncept er fortsat ret populært. Vejret var perfekt og efter løbet var der dejlig kage fra Lene. På billedet ser vi Konrad i snak med banelæggerne.

Næste lørdag gælder det 2. afd. af klubmesterskabet i Tvorup Syd. Husk tilmelding senest onsdag den 4. maj til Lone og Ole. Se kontaktinfo i Træningsprogrammet.