Nyt magasin online

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Nyt magasin online

Det nyeste nummer af Forbundsbladet Orientering kan nu læses online. I den anledning hedder det faktisk “Orientering Online”. For nogle år siden kom det, som læsbart blad, sendt med posten til alle medlemmer. Nu kan det kun læses online. Du kan læse det nyeste nummer ved at klikke på nedenstående link

Orientering september 2021 (adobe.com)

Hvis du vil være sikker på at få besked, når der udkommer et nyt nummer, er det letteste faktisk at tilmelde sig via O-service. Du skal bare ind og sætte et flueben, så får du automatisk mail når et nyt nummer er klar. Det er der sikkert mange der allerede har gjort.

Hvis ikke du har fået et log-in til O-service, skal du kontakte Hermann. Han kan give dig adgang til systemet.

I O-service er der mange manualer, bl.a. to der omhandler brugen af O-service for medlemmer uden særlige rettigheder. Den korte version af de to manualer for “nybegyndere i O-service” kan du se nedenfor – her står bl.a. hvordan du tilmelder dig mail om medlemsbladet. En lidt mere omfattende manual finder du via Hjælp i øverste menu i O-service (www.o-service.dk).

O-service: medlem_kom_godt_igang_v3