Resultaterne fra KM2 er klar

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Resultaterne fra KM2 er klar

Næsten 40 glade løbere var samlet på en solbeskinnet stævneplads i Nystrup Plantage lørdag eftermiddag. Det blev en hyggelig dag med god tid til samvær og eftersnak. Der var dejlig kage fra Lone efter løbet. De mange deltagere betød, at kagestykkerne blev mindre. Det var et positivt problem.

Resultaterne fra løbet er nu klar. Det samme gælder de samlede resultater efter 2 afd. af klubmesterskabet. Du finder dem via menuen Klubmesterskab.

Alle løbere der benyttede gps-ur, har stadigvæk mulighed for at lægge løbet ind i O-Track. På den måde kan du se dit track og sammenligne det med andre, der løb samme bane. Der er indtil nu kun 2 fra klubben, der har gjort det. Det er nok for få, hvis det skal være en tilbagevendende mulighed.