Hyggelig NJ stafet

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Hyggelig NJ stafet

Deltagerne fra Nordvest OK fik en rigtig hyggelig NJ stafet i Vesterris Plantage, Kr. Himmelfartsdag. Samtlige 12 løbere fuldførte deres bane, nogle dog væsentlig hurtigere end andre. Nordvest OK holdene i Herre 50/Damer blev nr. 2, 3 og 7. Holdet i H70/Dame 50 blev nr. 4.

Efter løbet var der fællesspisning og hygge klubvis. Nordvest OK hyggede sig så længe på pladsen, at arrangørerne var helt færdige med oprydningen efter løbet. De skulle dog først have “smidt” Nordvest OK ud, da de skulle låse for bommen til stævnepladsen, før de kunne komme hjem. De blev så budt på kaffe og kage, men til sidst kørte vi dog hjem, da vi forstod et vink med en vognstang. Resultaterne kan ses under billederne fra løbet.

NJ-stafet 21 (mariagerfjordok.dk)