Klubmesterskabsløb i dejligt vejr

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Klubmesterskabsløb i dejligt vejr

Flere end 30 personer kom en tur i Legind Bjerge ved lørdagens klubmesterskabsløb. Formiddagens regnvejr var drevet over da starten gik, og løbet blev afviklet i tørvejr og periodevis dejlig solskin. Der blev snakket lystigt på pladsen ved start – både før og efter løbet. Det var Jens der havde lavet alle banerne, og han var dermed chefbanelægger – sekunderet af Mette og Kristian. Selvom han, med glimt i øjnene, proklamerede at der var 70 % sandsynlighed for at posterne stod rigtigt – var der ingen klager bagefter (selvfølgelig). Det var dejligt at se nogle af de nye medlemmer, som klubben har fået de seneste måneder. Resultaterne fra løbet kommer, så snart Edsens har regnet på dem.