Banerne klar til vintertræningsløb i Vilsbøl

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Banerne klar til vintertræningsløb i Vilsbøl

Jane og Hermann har naturligvis besluttet, at første vintertræningsløb i Vilsbøl Plantage afvikles som Corona-løb. Dette vil sige print-selv kort. Der er sendt mail med kort til alle på klubbens mail-liste. I denne mail står også andre praktiske oplysninger. Har du ikke fået mailen og gerne vil løbe, kan du enten kontakte banelæggerne (telefon står i Træningsprogrammet), eller skrive en mail til nordvestok@altiboxmail.dk

Ikke-medlemmer og løbere fra andre klubber er meget velkomne til at løbe banerne. Prisen er 20 kr. pr. kort der printes. Banerne kan sendes pr. mail ved kontakt til nordvestok@altiboxmail.dk

Postskærmene sættes ud torsdag den 30. dec. inden middag og tages ned mandag den 4. jan. formiddag. Jane og Hermann er selv derude ved den gamle skovbørnehave “Skovly”, Søholtvej 1 på lørdag den 2. jan. fra kl. 12.30 – 13.30. De medbringer kort og plastikposer.