Nyt om løbet i Tved og næste weekends Corona-løb på Nebelgård kortet

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Nyt om løbet i Tved og næste weekends Corona-løb på Nebelgård kortet

I den forløbne weekend var der 25 der løb i Tved. Det er i hvert fald det antal tilbagemeldinger som Lone og Ole fik fra deltagerne. Også denne gang var der deltagere fra andre klubber. Til næste weekends Corona-løb er der allerede flere fra andre klubber der har meldt sig.

I den kommende weekend laver Anette og Leif Corona-løb. Der skal løbes på Nebelgård kortet, der er fra 1981. Det er længe siden vi sidst har løbet der, så det skal nok blive sjovt. Mandag sendes mail til alle der er på maillisten med yderligere instruktioner. Er du ikke på maillisten og ønsker du at løbe, skal du kontakte nordvestok@altiboxmail.dk