Nye baner på de faste poster i Vilsbøl Plantage

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Nye baner på de faste poster i Vilsbøl Plantage

I denne Corona tid anbefaler Sundhedsstyrelsen at “man bør holde sig fysisk aktiv og bør prioritere at komme ud og få frisk luft dagligt”. Husk at Nordvest OK har faste poster i både Vilsbøl Plantage og i Eshøj. Der er flere baneforslag i alle sværhedsgrader på hjemmesiden via menupunktet Faste poster. Hermann har netop lavet flere baner til det aflyste Find-vej arrangement i Vilsbøl Plantage. Her er der særligt 3 nye svære baner, som kunne være relevant for mange. Disse baner kan du selv udskrive fra hjemmesiden. Du kan også finde alle postdefinitioner på de faste poster. Der er også et kort med alle poster. Den kunne måske også være rar at have med, hvis du får lyst til at gøre turen lidt længere med lidt flere poster. Læs også den særlige vejledning som DOF har udarbejdet vedr. regler for individuel o-træning.

Corona – Individuel træningsvejledning