Beregningen laver test til NJ Stafet

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Beregningen laver test til NJ Stafet

I disse dage, hvor det gælder om at holde sig så meget for sig selv, er det rart at have noget at tage sig til. Ole har brugt nogle dage på at teste om den nye version af beregningsprogrammet eTiming kan håndtere stafet-løb. Kr. Himmelfartsdag er der jo NJ Stafet i Tvorup Syd – hvis det da overhovedet kan/må gennemføres pga. Corona smitte. Der går også lang tid imellem at de forskellige klubber arrangerer stafet-løb, så det er ikke noget der kan laves på rutinen. På billedet er 4 hold klar til start. Nogle skal tage forkerte poster og nogle skal i efterstart, således at så meget som muligt bliver testet. Pas godt på hinanden derude og husk, for vores allesammens skyld, at overholde de regler der gælder. Vi ses forhåbentlig snart i skoven.