Dejlig klubfest afslutter sæsonen

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Dejlig klubfest afslutter sæsonen

Lørdagens klubfest blev rigtig god og hyggelig. Det startede allerede om eftermiddagen, hvor Kristian stod klar kl. 14.30 med baner til alle der var mødt frem. Der skulle løbes på Salgjerhøj kortet med start fra Bjørneborg, hvor festen blev afholdt. Der var en bane til børnene og et specielt løb til de voksne. Alle fik udleveret en kuvert, hvori der var en postdefinition, et klippekort og et puslespil der skulle samles før man kunne starte. Puslespillet var enten et kort over Legind Bjerge eller Bøgsted Rende. Det viste sig dog, at det var bagsiden af det samlede kort der var vigtigst, da der her stod hvor førsteposten var placeret. På grund af den tid der gik med løsning af denne opgave, blev der god spredning på starten. Ved førsteposten hængte kortet over Salgjerhøj med 26 poster, der skulle tages hurtigst muligt i valgfri rækkefølge inden for tidsfristen. En af posterne var i et forbudt område, og alle de som klippede denne post blev diskvalificeret. Bag på løbskortet var der 6 spørgsmål der skulle besvares, f.eks. “Hvor mange bogstaver er der på mindestenen?”. Det gjaldt derfor om at holde øjnene åbne på vejen rundt. Det var virkeligt et sjovt og godt løb. Under aftenens fest blev vinderne udpeget efter et beregningssystem, som i sædvanlig Kristian Edsen stil var aldeles uforståeligt for alle andre. Bjarne blev nr. 3, Dagmar nr. 2 og Henning Olesen var vinderen. Der var præmier til alle – også til samtlige børn. Godt gået Kristian!

Om aftenen blev klubmestrene kåret – tillykke til dem alle. Årets aktivitetspokal gik denne gang til Ole, primært tildelt for hans arbejde i beregningen og med hjemmesiden. Tillykke til Ole med det (tak for det Ole!).