Jane blev nordjysk mester

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Jane blev nordjysk mester

Sidste søndag blev Jane nordjysk mester i D70. Steffen blev nr. 2 i H60 og Hermann blev nr. 4 i H70. Man må derfor sige, at de 3 der var tilmeldt fra Nordvest OK gjorde det virkelig flot. Tillykke til jer alle – og især til Jane. Desværre blev det en trist dag – se nedenstående som er taget fra OK Vendelboernes hjemmeside:

“Søndagens Nordjyske Mesterskaber i Tversted Plantage blev overskygget af en meget trist hændelse, da Peter Arildsen pludselig faldt om efter godt 20 minutter i skoven. Tililende løbere gik straks i gang med at give livreddende førstehjælp, men det lykkedes ikke at redde Peters liv. Peter var klubbens mangeårige krumtap, som – udover at varetage mange centrale opgaver i klubben – gennem sin mere end 40-årige o-løbs-karriere også nåede at høste mange mesterskabsmedaljer”.