Cirka 30 til Find vej med Nordvest OK

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Cirka 30 til Find vej med Nordvest OK

Ca. 30 deltog i lørdagens arrangement / træningsløb Find vej i Vilsbøl Plantage. Halvdelen var klubbens egne medlemmer og de øvrige var deltagere, som havde lyst til at prøve orienteringsløb – de fleste vist for første gang. Susanne og Torben havde lavet baner af forskellige sværhedsgrader og længder, så der var noget for enhver smag. Desuden var der en sprintbane, der som altid blev en succes blandt de yngste deltagere. Der var tørvejr under hele arrangementet, så det var dejligt. Da deltagerne kom i mål, var der frisk frugt til alle, hvilket også var populært.

Næste lørdag gælder det 2. afd. af klubmesterskabet i Tved Plantage, hvor alle er velkomne. Husk tilmelding senest onsdag til Henrik – se mere under “Træningsprogram”.