Påskeløb i strålende vejr

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Påskeløb i strålende vejr

Årets påskeløb blev en stor fornøjelse for de Nordvest OK medlemmer, der havde valgt at holde en aktiv påskeferie i omegnen af Ulfborg. Vejret var fremragende med fuld sol alle dage og op til 20 °C. Det betød at ingen havde lyst til at tage hurtigt hjem eller komme i sidste øjeblik, hvilket igen betød god tid til snak med klubkammeraterne. Det var dejligt at se de medlemmer igen som vi ikke ser så tit grundet geografiske forhold. På den løbemæssige front var der mange flotte resultater, både de enkelte dage og i de samlede resultater for alle 3 dage. En enkelt 1. plads blev det til, da Elisabeth vandt klassen D21C på 1. etape torsdag. På billedet ses Elisabeth på præmieskamlens øverste trin. Herudover var der mange flotte resultater, som du selv kan finde på løbets hjemmeside. I løbet af den kommende tid vil der dukke lidt flere billeder på fra Påskeløb 2019. Tak til alle der var med for superhyggeligt selskab, både på stævnepladsen og efterfølgende.

Påskeløb 2019