Flotte resultater ved Nordjysk 2-Dages

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Flotte resultater ved Nordjysk 2-Dages

I weekenden blev Nordjysk 2-Dages afviklet i Tranum Klitplantage. Alle deltagende løbere fra Nordvest OK gjorde hvad de kunne, og det var ikke så lidt endda. Bedst gik det for formand Jane, da hun vandt D70A lørdag og blev nr. 4 søndag. Der var andre fine resultater, som du selv kan finde via link nedenfor. Vejret var ikke for godt – navnlig søndag der var kold og meget blæsende. De løbere der var ude på tur sidst, kom hjem i regnvejr, men som sædvanligt var alle i godt humør uanset dette. Der var desværre også en trist nyhed, da Jens Roesgaard på lørdagens etape brækkede anklen og måtte opereres i Aalborg. Vi ønsker alle god bedring til Jens og håber alt kommer til at gå godt. På billedet ser vi Susanne i spurt på vej til mål.

Nordjysk 2-Dages