Sidste vintertræningsløb på lørdag

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Sidste vintertræningsløb på lørdag

Da Lone og Ole holdt vintertræningsløb i 2016 samme sted som nu på lørdag, nemlig i Tved Plantage, var det rigtigt vintervejr som det ses af billedet. Sådan bliver vejret ikke på lørdag. Ifølge vejrudsigten loves der nærmest spirende forårsvejr – i hvert fald ingen risiko for sne.

Der er de sædvanlige ca. 10 poster i skoven. Der er baner på 6, 5, 4 og 3 km at vælge mellem. For begyndere eller børn er der en let bane på 1,1 km med 6 poster. Her kan benyttes Emitbrik (der kan lånes en), så stræktider kan udleveres, hvis nogle ønsker lidt ekstra konkurrence. Banen kan løbes som sprint eller gennemføres med barnevogn – så kom bare an til det sidste træningsløb før det for alvor går løs igen fra lørdag den 2. marts.

Som skrevet er der start fra P-pladsen ved Kirken i Tved lørdag kl. 13.00. Vi ses!