Klubmestrene blev hyldet

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Klubmestrene blev hyldet

Lørdag blev den årlige klubfest i Nordvest OK afholdt. Det startede med et alternativt og underholdende o-løb arrangeret af Edsens, hvor der både skulle findes poster og ved hver post svares på sjove spørgsmål. Derefter var der kaffe med dejlig kage. Kl. 18 var alle mødt frem og middagen kunne begynde. Der var dejlig mad, god underholdning og hyggelig stemning resten af aftenen. Et af hovedpunkterne er jo kåringen af årets klubmestre og i år blev det følgende:

D 50: Mette Edsen
D 60: Lone Jensen
D 70: Anna Jørgensen
H 12: Mads Emil Kobæk
H 19A: Henrik Overgaard
H 50: Steffen Alm
H 60: Bjarne Krogh
H 70: Leif Hansen

Der var desuden H 19A vandrepokal til Henrik og årets aktivitetspokal gik til Jens Edsen.

Tillykke til alle. Du kan se billeder af de kårede via nedenstående link:

Klubmestre 2018