Spændende afslutning på klubmesterskabet

Nordvest Orienteringsklub - orienteringsløb for alle

Spændende afslutning på klubmesterskabet

Det blev en meget spændende afslutning på årets klubmesterskabsløb lørdag i Tvorup. Henrik og Kristian, to garvede rotter, havde ansvaret for banelægningen til løbet. De gav de godt 30 deltagere gode baner. De sidste klubmestre blev fundet og specielt i H60 var afgørelsen tæt mellem Bjarne og Ole. Efter løbet var der pointlighed mellem de to. Der skulle derfor kigges på antal vundne løb. Også her var der lighed. Så gjaldt det flest sejre i indbyrdes dyster, hvor begge har deltaget. Her blev det 2-1 til Bjarne, der derfor kunne kåres som klubmester. Du kan få det fulde overblik over klubmestrene, når resultaterne forelægger. Følg med her på siden hvor de bringes så snart banelæggerne har regnet lidt på det. Det skal også nævnes, at der var dejlig kage fra Anni. Tak for det.